Looking For Anything Specific?

Alisan Kardesi : Geçtiğimiz aylarda kızı eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba.

Alisan Kardesi : Geçtiğimiz aylarda kızı eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba.. Geçirdiği koronavirüs sebebiyle iyileşemeyen ve hastanede yoğun bakıma alınan selçuk tektaş'ın. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Alişan'ın kardeşi corona virüsünden hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı alişan'ın 20 gündür koronaya direnen kardeşi dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, geçirdiği koronavisü nedeniyle hayatını kaybetti.

Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür corona virüsü tedavisi gördüğü hastanede şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. Milyonların sevdiği isim alişan, acı günler geçiriyor. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alişan aynı zamanda menajeri olan kardeşinin ölüm haberini canımın yarısı gitti diyerek duyurdu. Ünlü şarkıcı alişan'ın 4 haftadır koronavirüs tedavisi gören 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı ...
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı ... from iaysr.tmgrup.com.tr
Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, 21 gün önce yoğun bakıma kaldırıldı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. 45 yaşındaki şarkıcı alişan, koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi vererek ciddiyetini koruduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan 21 gündür iyi. Ünlü şarkıcı alişan'ın 20 gündür koronaya direnen kardeşi dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Şarkıcı alişan bir aydır kardeşi için hastanede nöbet tutuyordu. Bu üzen haberin ardından alişan'ın kardeşleri merak edildi.

Ünlü şarkıcı alişan'ın 20 gündür koronaya direnen kardeşi dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü türkücü alişan, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıkladı. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. Ünlü şarkıcı alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, geçirdiği koronavisü nedeniyle hayatını kaybetti. + şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, 21 gün önce yoğun bakıma kaldırıldı. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Entübe edilen selçuk tektaş hayatını kaybetti! Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Ünlü şarkıcı alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi selçuk tektaş, son sanatçı alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi. Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı: Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan 42 yaşındaki selçuk tektaş, 12 mayıs 1980 tarihinde dünyaya geldi.

Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan 42 yaşındaki selçuk tektaş, 12 mayıs 1980 tarihinde dünyaya geldi. Peki alişan kaç kardeş anne ve babası. Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili instagram hesabından bir paylaşım yaparak cenaze ayrıntılarını. Şarkıcı alişan bir aydır kardeşi için hastanede nöbet tutuyordu. Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık.

Alişan'ın acı günü
Alişan'ın acı günü from icdn.ensonhaber.com
Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi! + şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. Evli ve iki kız babası olan başkan erdoğan, sanatçı alişan ile telefonda görüşerek kardeşi selçuk tektaş'ın vefatı nedeniyle. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Evdeki tedavisi sırasında durumu ağırlaşan selçuk tektaş, hemen hastaye kaldırıldı. Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı.

Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili instagram hesabından bir paylaşım yaparak cenaze ayrıntılarını.

Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. Entübe edilen selçuk tektaş hayatını kaybetti! Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın ölüm haberini şovmen mehmet ali erbil sosyal medya hesabından duyurdu. Peki alişan kaç kardeş anne ve babası. + şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi devam ediyor. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, 21 gün önce yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü şarkıcı alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi selçuk tektaş, son sanatçı alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi. Şarkıcı alişan'ın 3 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş (41) hayatını kaybetti. Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı: Alişan'ın kardeşi yoğun bakımda, acı haber geldi. Ünlü şarkıcı alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, geçirdiği koronavisü nedeniyle hayatını kaybetti.

Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı: Bu üzen haberin ardından alişan'ın kardeşleri merak edildi. 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. 45 yaşındaki şarkıcı alişan, koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi vererek ciddiyetini koruduğunu söyledi. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'dan ilk paylaşım ...
Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'dan ilk paylaşım ... from www.haberankara.com
Entübe edilen selçuk tektaş hayatını kaybetti! Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı: Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Sanatçı alişan'ın erkek kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalandı. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. Evdeki tedavisi sırasında durumu ağırlaşan selçuk tektaş, hemen hastaye kaldırıldı. + şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi!

Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi!

Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi! Geçirdiği koronavirüs sebebiyle iyileşemeyen ve hastanede yoğun bakıma alınan selçuk tektaş'ın. Geçtiğimiz aylarda kızı eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın bir süre önce yaptırdığı covid 19 testi pozitif çıktı. Tektaş'ın durumu ciddiyetini korurken alişan, eşi buse varol ve arkadaşları ile müjdeli haberi. Bu üzen haberin ardından alişan'ın kardeşleri merak edildi. Ünlü türkücü alişan, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıkladı. Hastane kapılarından ayrılamayan alişan'ın üzüntülü hali sevenlerini derinden üzdü. 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu gelişme sonrasında alişan'ın kardeşi kim, sağlık durumu nasıl? + şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti.

Posting Komentar

0 Komentar